Despre Noi

Cine suntem?

DRAOS Global este o companie de cercetare de piață care integrează:

 • Servicii de management, instruire și coordonare a operatorilor de interviu.
 • Servicii de investigare a potențialului pieței, prin procese de acceptare și familiarizare cu produsele noi;
 • Servicii de sondare a opiniei publice despre probleme comerciale, politice, economice și sociale;
 • Servicii de analiză a comportamentului cumpărătorilor față de produse, inclusiv prin servicii de analiză statistică a rezultatelor în scopul promovării și dezvoltării de produse noi;

Misiunea Noastră

DRAOS Global s-a înființat pentru a furniza clienților informații inspirate, astfel încât să poată obține succesul pe o piaţă pe care concurenţa este din ce în ce mai acerbă. Pentru aceasta, folosim accesul la produse diversificate de cercetare, inclusiv informații inteligente și de calitate, analiză și consultanță în cercetarea pieței, instrumente care oferă companiilor dovezi fiabile pentru luarea deciziilor în controlul resurselor-timp și fluxuri financiare.

Compania DRAOS Global își propune să-și îndeplinească misiunea prin:

 • Generarea celei mai înalte calități a cunoștințelor de piață, pentru a ajuta companiile să elaboreze cele mai eficiente decizii de afaceri și de marketing posibile.
 • Crearea și menținerea unor relații sănătoase și puternice, pe termen lung cu clienții săi.
 • Dezvoltarea pe deplin a potențialul fiecărui membru al echipei, punând accentul pe oportunități și merite egale.

Viziunea Noastră

Compania DRAOS Global dorește să fie recunoscută la nivel național și internațional ca furnizori de servicii de consultanță în marketingul de cercetare de calitate, prin servicii accesibile, transparente și competitive. Aceste instrumente sunt concepute pentru a ajuta companiile să ia decizii bazate pe dovezi specifice și concrete pentru maximizarea vânzărilor unui produs către țintă/consumator. Această viziune înseamnă:

 • Cea mai recunoscută marcă independentă în spațiul de consultanță bazat pe cercetarea piețelor emergente.
 • Un portofoliu impresionant de clienți prin servicii de calitate care creează loialitate, împreună cu o creștere puternică și susținută a noilor clienți.
 • O arhitectură internă eficientă și eficace alcătuită din structuri, proceduri și infrastructuri bine definite.

Valorile Noastre

Personalitatea vibrantă și unică a companiei DRAOS Global este definită și ghidată de următoarele valori:

 • O pasiune pentru soluții creative și orientate spre client. DRAOS Global se străduiește să satisfacă sau chiar să depășească nevoile și așteptările specifice ale clienților săi.
 • Construirea și menținerea relațiilor pe termen lung. DRAOS Global prețuiește relațiile pe termen lung pe care le are cu clienții săi. Prin urmare, investește într-o înțelegere strategică a afacerii fiecărui client pentru a depăși așteptările acestuia și pentru a anticipa nevoile lui în schimbare.
 • Un mediu de lucru favorabil și satisfăcător. DRAOS Global crede în cultivarea unui mediu de lucru primitor și progresiv, care poate crea cele mai înalte niveluri de profesionalism și integritate. DRAOS Global sprijină creativitatea și interacțiunea, precum și încurajează deschiderea către educație continuă.

După 9 ani de experiență în domeniul colectării de date de pe teren și lucrând, de-a lungul timpului, cu mai mult de 10 întreprinderi mici și multinaționale, am constatat că există o deficiență semnificativă în calitatea datelor colectate de pe teren din partea companiilor de cercetare de piață. Acest lucru se întâmplă din cauza procedurilor învechite sau pentru că aceste companii nu sunt capabile să livreze servicii ireproșabile, acest lucru se datorează faptului că undeva în strategia lor de muncă, au pierdut din vedere scopul și importanța formării operatorilor responsabili de colectarea de date de pe teren. În schimb, s-au focalizat să îndeplinească toate cerințele cliențiilor fără să investească în propria dezvoltare. De aceea, cred în ideea : Întâi ajută-te pe tine ca să îi poți ajuta pe ceilalți!, iar acest lucru m-a făcut să îmi doresc să creez un sistem de pregătire și mentorat, special dedicat operatorilor de interviu și, în același timp, să dezvolt anumite instrumente de cercetare de piață pentru a promova și îmbunătăți profesionalismul și competența membrilor echipei din cadrul companiei. Cred cu tărie că acest lucru va duce la creșterea calității de date colectate, pe care, de fapt, orice client o cere în esență.