Leasing de Operatori de interviu

Cum lucrăm?

Plaseaza comanda pentru personal

Servicii profesionale de leasing de personal si servicii recrutare. 100% garantate!

Recrutarea personalului/operatorilor

Tu ne dai informatiile necesare: perioada proiectului , volumul proiectului, numarul de persoane necesare pentru fiecare pozitie, conditiile de angajare si contractuale, iar noi ne ocupam de recrutarea si selectia personalului. 

Intocmirea formalitatilor legale pentru leasing de personal

Consultantii nostri vor indeplini toate formalitatile cerute de legile in vigoare pentru fiecare
persoana angajata si pusa la dispozitia ta astfel incat tu sa poti sa iti vezi linistit de proiecte.

 

Salarizarea si administrarea personalului

Angajatul tau, Hartiile noastre

Noi ne ocupam de toate serviciile de salarizare si administrare de personal necesare pentru angajatii pe care i-am recrutat pentru tine prin leasing de personal.

Întrebări & Răspunsuri

Compania are o experienta de 2 ani in recrutarea si pregatirea operatorilor de interviu. 

Au fost realizate parteneriate cu cele mai mari companii de cercetare de piata: Ipsos, GFK Romania, Kantar, Isra Center.

Angajatii si colaboratorii nostri au o experienta de peste 5 ani in domeniul colectarii datelor cat si al efectuarii studiilor de piata complete (conceperea proiectului, colectarea datelor, analiza si raportarea).

Folosim tablete si laptop-uri pentru colectarea datelor. Transmiterea datelor facundu-se instant si reducand timpul de introducere a datelor in vederea analizei.

La cerere folosim softuri proprii de colectarea datelor dar lucram si cu softurile oferite de clientii nostri.

Pentru ca vom stabili impreuna cu tine termenii privind grila de salarizare, programul de lucru, precum si alte drepturi si conditii de munca.

Tot in sarcina noastra intra si intocmirea formalitatilor legale pentru fiecare persoana angajata si asigurarea serviciilor de salarizare si administrare de personal. 

Vei putea controla costurile si preveni aparitia altor obligatii generate de relatiile de munca

In plus, iti vei acoperi fluctuatiile de activitate si vei avea acces la specialistii de care compania ta nu dispune si pe care nu i-ai putut gasi prin recrutarea clasica

 

Personalul este pregatit printr-o serie de training-uri interne, atat pe partea de comunicarea si abordare a activitatilor de zi cu zi, cat si specific pe fiecare proiect in parte. 

Pe langa pregatirea teoretica personalul nostru este echipat cu dotarile tehnice, diverse echipamente actuale de teren.

Costurile sunt stabilite impreuna cu clientii nostri. Noi ne ocupa de distribuirea financiara si de celelalte formalitati legislative pentru fiecare angajat, clientul nostru face doar o singura plata pe intreg proiectul.

intrebari-raspunsuri

Contactează-ne

Să lucrăm împreună!